top of page

OM LISTA.

LISTA kännetecknas av flexibilitet. Möjligheten att anpassa oss efter kundens behov är vår styrka. Vi erbjuder våra kunder allt ifrån skräddarsydda helhetslösningar där vi leder och driver utvecklingsprocesser till kortsiktiga administrativa uppdrag. Kort sagt, vi hjälper er verksamhet oavsett behov. 

LISTA arbetar med många olika former av verksamhetsstöd. Vi vänder oss främst till skolor men stödjer även företag, föreningar och andra organisationer. LISTA hjälper sina kunder att kunna fokusera på sina kärnuppdrag. 

Många känner igen sig i att tiden inte räcker till och att administrativt arbete tar fokus från kärnverksamheten. LISTA hjälper till när det saknas tid. Genom att låta LISTA ta hand om tidstjuvar kan kunden fokusera på att utveckla sin verksamhet och göra det kunden är bäst på. 

Ibland är det inte tiden, utan snarare kompetensen, som saknas i en organisation. LISTA har lång erfarenhet av att leda personal och driva skolutveckling. Vi erbjuder våra kunder hjälp och stöd i personalutveckling och att planera och genomföra pedagogiska projekt. Vi stöttar även skolor med insatser riktade direkt mot barn och unga i behov av särskilt stöd. 

LISTA ägs och drivs av Henric Malmvall. Han är legitimerad gymnasielärare och har även en  rektorsexamen från den statliga rektorsutbildningen. Han har varit verksam som biträdande rektor och rektor de senaste 15 åren. Han har erfarenhet av såväl kommunala skolor som flera olika friskolekoncerner och har arbetat både i grundskolan och på gymnasiet.

 

Henric har bland annat startat upp en helt ny gymnasieskola i Stockholm och drivit och utvecklat en svensk skola utomlands. Han är även styrelseordförande och tillika skolchef för en friskola och sitter i grund- och förskolenämnden i Haninge kommun.
 

Bild 5.jpg
Anchor 1
Om henric
Lista - Henric 1.jpg

Henric Malmvall

Ceo

Bakgrund:

 • Förtroendeuppdrag och erfarenhet av att vara ansvarig huvudman.
   

 • Styrelseordförande och tillika skolchef för en friskola.
   

 • Sitter i grund- och förskolenämnden i Haninge kommun.
   

 • Sitter även i styrelsen för Västerhaninge idrottsförening.
   

 • Nämndeman i Södertörns tingsrätt. 

CertifiERING:

 • Ledarutvecklingscertifiering - Sandahls & Partners, 2016
   

 • Rektorsutbildning - Statlig befattningsutbildning, 2013
   

 • Gymnasielärarlegitimation - GIH & Lärarhögskolan i Stockholm, 2000

Image by Amy Hirschi
bottom of page